Idus

Alla inlägg under mars 2008

Av Ida - 12 mars 2008 10:30

Natten har varit bedrövlig, dock inte några direkta sammandragningar men haft sååå j*vla ont av foglossningen!!


Efter jag lämnat lilleman på dagis åkte jag till konsum och köpte nappar till lilleman(de har en förmåga att försvinna helatiden), nya gravid tidningen och 2 frallor. Så nu har jag ätit och legat och läst, mysigt!!


Nu tänkte jag faktiskt lägga mig och sova är trött men även för att passa på att vila nu när Wictor är på dagis.

VIll ju ha massa ork tills han kommer hem sen.


Idag hade jag och Peter lite små planer på att kolla på bio, men blir nog inte ngt med det. Han behöver hämta pellets så vi kan fortsätta ha ett varmt hus :-D  Bio får vi hinna med någon annan dag!


Emilie: Bilden på Annas sida är ju inte söta du!!! Be henne ta och lägga ut en på Snygga Efva istället ;-)

Av Ida - 11 mars 2008 21:35

Nu har vittnet frikort, Emilie :-D


Sista gången på bassängeträningen idag, trevligt då Anna oxå var där. Alltid roligt att ha någon att prata med :-D

Efter bassängträningen åkte jag till Laura m. familj. Peter och Wictor var redan där och efter 16.30 kom Lauris hem från jobbet.

Jag och Laura begav oss senare iväg till bytaredagen där vi fyndade lite :-D

Efter det var det hem som gällde, trötta och hungriga!!!


Nu ikväll har jag haft sammandragningar i ca 2 timmar som kommer och går, har även legat med varm vetekudda och lindrat. Nu verkar det dock lite bättre. Men när jag gick på toa innan så när jag skulle spola såg jag ngt vitt slemmigt med lite blod i i toan....slemmisen....inte vet jag. Får se hur natten ter sig.


Har grymt ont av foglossningen med blev mycket med både bytardag och bassängträning idag. I morgon ska jag ta det lugnt.....


God natt!

Av Ida - 11 mars 2008 10:02

Nu har jag ätit frukost och tittat färdigt på en film jag började kolla på igår.

Är trött och ska snart vila, har inte sovit så bra i natt. Wictor har haft en heldel mardrömmar verkar det som för han har sovit oroligt i natt.

Beror säkert på att han var på dagis igår för första dagen på 1,5 vecka. Mycket intryck för vår lilleman!


Igår kväll när vi nattade Wictor låg jag med starka sammandragningar till och från i säkert  över 1 timme. Usch börjar fasa inför vad som komma skall. Men längtar mycket mer efter bebisen nu än vad jag gjort på ett tag!! Är så glad för det!


Bjuder på en bild på en nästan nyfödd underbar lilleman!!

Av Ida - 10 mars 2008 16:39

 Liz

Bytaredagen är i morgon. Såg lapp på Wictors dagis och sen sa Laura till mig.

Pratade även med min bytardagsgalne kusin Jenny ( ;-) ) och även hon sa att det är i morgon. Jenny kan man väl ändå lita på angående det, eller hur Liz :-D         så vi ses säkert ikön!! :-D


Är så glad för att bltr var bra att vi ska "fira" med tacos idag :-D


Angående min hjälteinsats (enligt mig själv, hahaha) så är jag så stolt att jag bett Peter och min mamma kalla mig vittnet,hahaha! (min humor det)

Peter tyckte jag skulle skriva en bok och döpa den till vittnet, jag la till vittnet att lita på :-D


Men det är som du skriver Lisa att äldre är rent livsfarliga i trafiken, de kör enligt sina egna principer. Som min mormor sa när hon fick höra om en äldre man som blivit stoppad och fått böter för att han körde typ i 30 på motorvägen, men han vågade kanske inte köra fortare. Eller som hon säger att bara för att det står 110 behöver man faktiskt inte köra i det. Detta resulterar i att på 90 väg kör hon i 70 ,30 väg i 50, 50 väg i 70.

Men hon är ändå världens bästa och finaste mormor man kan önska sig :-D


Av Ida - 10 mars 2008 14:30

All vila hjälpte!!

Ingen äggvita i urinen och ett bltr på 120/85. Ska fortsätt att det lugnt för att förhindra högt bltr då jag absolut inte vill gå igenom samma sak som jag gjorde med Wictor!!

Är så lättad över att allt var bra så ni anar inte!!


Jag har gjort dagens gärning idag :-D

När jag parkerade bilen på pakeringen utanför sjukhuset och steg ut backade en grön (typ golf) bil med 2 penisonärer ut och rakt in i bilen som var pakerad jämte vår bil. Det knakade till rejält och det måste de ha märkt. Men de körde därifrån fast att de såg att jag tittade på dem. Jag tog REG nr och skrev en lapp och skrev under med mitt namn och mob.nr Den lappen satte jag sen på den skadade bilen.

Senare idag ringde de från Olofströms kommun och det var en av deras sjuksköterskors jobb bil. De var så glada att jag lämnat en lapp. Frågade även om jag ville vara vittne om det behövdes, självklart sa jag.

HAHAHA känner mig dö häftig, ska nog döpa om bloggen till Vittnet hahaha!


Imorgon ska jag på sista bassängträningen (och även betala de sista 40 kr som är kvar för att jag ska få FRIKORT ;-) )

Sen är det bytardag på bellevue förskola , så det blir en sväng dit med Lauris! Hittar kanske lite kläder till Wictor och även till den kommande bebisen.


Gick i går in i v.34+0, åhhh det börjar närma sig :-D

Av Ida - 9 mars 2008 17:11

Idag har jag verkligen vilat och tagit det lugnt.

Jag, Peter, Wictor och min mamma åkte ut till coop och handlade lite innan och jag hittade 2 böcker.

En av dem var Dotter önskas som Emilie (http://emilai.bloggagratis.se/)

tipsade om i sin blogg. Den verkar skit bra!

Efter vi varit på coop åkte vi hem till mina föräldrar och åt korv i bröd, sen har vi slappat här. Snart ska vi väl bege oss hemåt!


Hoppas at alla andra har haft en mysig söndag!

Av Ida - 9 mars 2008 10:13

Ja det har verkligen varit en god morgon, vaknade för ca 20 minuter sen.

Har sovit sådär i natt men från 8 i morse har jag sovit såååå gott :-D


Igår kväll var ju Laura m. familj här. Trevligt som vanligt, vi har alltid massa att gaffla om så tiden går snabbt. Vi lyckades somna barnen tills melodifestivalen så vi åt i godan ro och tittade på mycket av melodifestivalen när Wictor vaknade. Han gräta helt hjärtskärande.

Vi hade lagt honom på madrass i hans lekrum nere för att barnen inte skulle väcka varanda (Astrid sov uppe). Han somnade om men vaknade ytterliggare en gång och fick då komma uppp och mysa lite med oss.


Idag ska jag fortsätta min vila, hade dock velat åka iväg och köpa fler böcker då jag snart läst ut Annika Lantz bok. Läsa är verkligen avslappning för mig. Får väl se kankse blir en tripp typ till Maxi eller ngt, de brukar ju ha lite bokrea där.


Av Ida - 8 mars 2008 13:12

ÅHHHHHH blir galen, detta är tredje gången jag skriver om detta inlägg!!!


Jag och Peter är full gång med att städa. Vill ha rent tills ikväll då Laura m. familj kommer. Vet att de inte bryr sig om hur det ser ut här men vill ändå har lite rent och att det ska lukta lite gott..

Wictor har vi lämnat hos min föräldrar, det går lite snabbare när lilleman inte hjälper till :-D

Vi började med övervåningen, vilken dammstuga, och här sover vi... Katastrof!!

Nu har Peter skurat golven här uppe och gett sig på undervåningen, jag "vilar" med att blogga och lyssna på Schlager. Är lite av ett schlager fan. Jag och Anna är ett bra schlager gäng :-D


Angående frågan om det var min slempropp som höll på att lossna så frågade jag BM igår. Hon sa att det var vanligt med slemmiga flytningar under grav.. så det var normalt.

Mina sammandragnignar har jag frågat om innan och även dom är normal.

Så jag är helt normal med andra ord :-D



Bjuder på lite bilder från Andra chansen förra året i Nyköping som jag, Anna och Cattis var och såg live.

Bild 1 är på vår favvo Sanna!

Bild 2 är på mig och Anna :-D

Ovido - Quiz & Flashcards