Idus

Alla inlägg den 10 mars 2008

Av Ida - 10 mars 2008 16:39

 Liz

Bytaredagen är i morgon. Såg lapp på Wictors dagis och sen sa Laura till mig.

Pratade även med min bytardagsgalne kusin Jenny ( ;-) ) och även hon sa att det är i morgon. Jenny kan man väl ändå lita på angående det, eller hur Liz :-D         så vi ses säkert ikön!! :-D


Är så glad för att bltr var bra att vi ska "fira" med tacos idag :-D


Angående min hjälteinsats (enligt mig själv, hahaha) så är jag så stolt att jag bett Peter och min mamma kalla mig vittnet,hahaha! (min humor det)

Peter tyckte jag skulle skriva en bok och döpa den till vittnet, jag la till vittnet att lita på :-D


Men det är som du skriver Lisa att äldre är rent livsfarliga i trafiken, de kör enligt sina egna principer. Som min mormor sa när hon fick höra om en äldre man som blivit stoppad och fått böter för att han körde typ i 30 på motorvägen, men han vågade kanske inte köra fortare. Eller som hon säger att bara för att det står 110 behöver man faktiskt inte köra i det. Detta resulterar i att på 90 väg kör hon i 70 ,30 väg i 50, 50 väg i 70.

Men hon är ändå världens bästa och finaste mormor man kan önska sig :-D


Av Ida - 10 mars 2008 14:30

All vila hjälpte!!

Ingen äggvita i urinen och ett bltr på 120/85. Ska fortsätt att det lugnt för att förhindra högt bltr då jag absolut inte vill gå igenom samma sak som jag gjorde med Wictor!!

Är så lättad över att allt var bra så ni anar inte!!


Jag har gjort dagens gärning idag :-D

När jag parkerade bilen på pakeringen utanför sjukhuset och steg ut backade en grön (typ golf) bil med 2 penisonärer ut och rakt in i bilen som var pakerad jämte vår bil. Det knakade till rejält och det måste de ha märkt. Men de körde därifrån fast att de såg att jag tittade på dem. Jag tog REG nr och skrev en lapp och skrev under med mitt namn och mob.nr Den lappen satte jag sen på den skadade bilen.

Senare idag ringde de från Olofströms kommun och det var en av deras sjuksköterskors jobb bil. De var så glada att jag lämnat en lapp. Frågade även om jag ville vara vittne om det behövdes, självklart sa jag.

HAHAHA känner mig dö häftig, ska nog döpa om bloggen till Vittnet hahaha!


Imorgon ska jag på sista bassängträningen (och även betala de sista 40 kr som är kvar för att jag ska få FRIKORT ;-) )

Sen är det bytardag på bellevue förskola , så det blir en sväng dit med Lauris! Hittar kanske lite kläder till Wictor och även till den kommande bebisen.


Gick i går in i v.34+0, åhhh det börjar närma sig :-D

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards