Idus

Alla inlägg den 3 mars 2008

Av Ida - 3 mars 2008 22:16

Tänkte snart gå och lägga mig....

Idag har mitt humör verkligen pendlat, jag som annars tycker att jag inte direkt har såna humörsvängningar som gravida sägs ha. Men idag har jag gått från glad, skit förbannad och ledsen om vart annat.

Gråter gör jag dock knappt aldrig tyvärr, hade verkligen behövt det imellanåt. Men jag måste verkligen ha en anledning känns det som :-(

Brukar skoja med min vän Laura om att jag aldrig gråter och hon är tvärtom. Önskar verkligen att jag kunde få lite av henne. Mod att gråta, låter ju sjukt egentligen!


Efter Wictor tittat på Bolibompa tog vi fram finger färg som vi köpte för ett tag sen men inte fått tummen ur att använda. Vi satt och kladdade allihop. Det gillade lilleman!

Jag sparade en bit av pappret där bla hans handavtryck är. Hoppas det torkar så jag kan klistra in det i hans bok: Mina teckningar.

När vi kladdat färdigt halvlåg jag i fåtöljen och bebisen i magen busade. Jag frågade Wictor om han han skulle få en bebis, då gick han fram till magen och sa Huo. Hugo är vårat namnförslag på en pojk, han har aldrig brytt sig om magen innan och vi har inte tjatat om det! Så go är han vår lilleman!!

Efter det skulle jag busa till det lite och började rita ett ansikte på min mage. Ögon, näsan var navlen och sen en mun.  Wictor tyckte detta var kul och gick lös med pennan han med. Tills jag insåg att det inte gick bort,hahaha!

Tillslut kom Peter på att man kunde rita med en annan penna över och sen torka bort och då gick det.

Skrattade som tusan åt tanken att på fredag komma till BM och dra upp tröjan och visa gubben på magen :-D


Ingen dag är den andra lik när man har barn, tack gode gud för det


Bjuder på lite bilder....tog ny magbild idag för jag kunde inte släppa att magen inte var större, för jag känner mig verkligen större...men det är inte mycket skillnad....

Av Ida - 3 mars 2008 14:05

Allt var "bra" med Wictor, läkaren ville inte ge honom någon medecin för det skulle ändå bara hjälpa tillfälligt. Så han tyckte helt enkelt att vi skulle vänta ut förkylningen. Han sa att de flesta barn i Wictors ålder har förkylningar som sitter i och kommer och går.

Hoppas att det släpper snart bara!


Idag är jag fruktansvärt trött, yr och illamående. Tur att Peter är hemma annars hade jag nog inte orkat med lillemannen!


Pappa o Wictor busar

Av Ida - 3 mars 2008 09:05

Dagen idag....


Först svar till Hanna som undrade hur gammal vår son Wictor är, han är 21 månader (född 31/5 - 06).


Wictor har varit snorig, hostig och haft rinnande ögon nu i 3 veckor så idag blir det doktorn för att utesluta att det är ngt annat än en "vanlig" förkylning.

Så han blir hemma från dagis ännu en dag men i dag får pappa vara hemma för vård av barn för jag mår inte så bra idag själv.


Denna graviditeten har ju nästan varit som en mardröm. Kräkningar som började i v.6- 7 och som fortfarande håller i sig. (resultatet är ju i och för sig att jag fortfarande ligger 7-8 kilo minus)

Och om inte det skulle vara nog så konstaterades foglossningen redan i v.13 denna gången.

Allt detta har gjort att jag varit sjukskriven mer eller mindre hela graviditeten och är helt sjukskriven nu den sista tiden.. :-(

Inget kul men försöker hålla humöret uppe :-D


Det är nog som Anna (http://www.famfett.bloggagratis.se/) skrev, lätt att bli besatt av att blogga ;-)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards