Idus

Alla inlägg den 21 mars 2008

Av Ida - 21 mars 2008 19:03

Denna dagen känns faktiskt ganska lång. Beror kanske på vädret och tillståndet i denna sjukstugan här hemma!

Wictor är omöjlig att få i medecin. Han fattar direkt att det är ngt lömskt fast att han inte sett att vi blandat ner det i yoggin eller glassen.

Att ge honom den bara som den är går inte, vi har provat ALLA metoder. Men han skriker och kräks upp det. Så nu har vi köpt alvedon att föra upp i rumpan men ger det bara när det krisar.

 Annars har det inte hänt så mycket idag, vi har städat. det verkar vara vår nya lördags syssla. Vi städar upp efter gris veckan, hahaha!

Idag har Wictors farmor varit här en stund och fikat och lekt med lilleman lite.

Wictor har fått 5 (!!!!!) påskägg/presenter, det har varit blandat men såklart mest godis. Av mormor och morfar fick han godis pengar och en Pippi bok som innehöll pippi visor (jag valde den och han blev så glad!). Av oss fick han en mikronfon som det ekar i, Busiga Bebben boken och godis såklart :-), mormor Frida fick han godis av,moster Emma och Johan fick han godis av och även från farmor.

Nu är det en hel skål fylld med godis! Men det går nog åt, gillar inte direkt påsk godis men kommer nog alltid någon/några godis råttor i helgen :-D

Synd att vi inte kan träffas Laura ;-)


Ska lägga upp lite bilder på lilleman sen :-D

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards