Idus

Alla inlägg under mars 2008

Av Ida - 16 mars 2008 10:50

Igår var det alltså finalen i melodifestivalen och jag tycker nog att rätt låt vann!

Tycker det var himla kul att Sanna fick folkets röster!!


Igår höll jag mest på att städa vilket kändes i kropp och knopp. Vi är nog de grisigaste personerna på denna planeten!! Städar massor på helgen sen i veckorna är det bombnedslag. Man hinner liksom inte i  kapp känns det som!


Idag ska vi till en djuraffär och köpa fiskar till akvariumet och sen på em är det 3 årskalas. Thilda, min kusins dotter! Grattis!


Hoppas att ni kommer i gång och kommentera igen, uppskattar det väldigt mycket!!!

Av Ida - 15 mars 2008 11:50

Idag är jag grymt yr och trött. kan vara för att jag har städat, tvättat, plockat med disken m,m. Ibland får man eld i baken!

Sen kom min lillasyster och sambo på besök.

Peter har jobbat över och är snart hemma. Då ska vi gå och lägga oss alla 3.

Han passar på att jobba över nu för sen när bebisen kommit blir det inget förens efter sommaren.

Vi eller rättare sagt jag har suttit och grejat med hur vi ska ta våra föräldrar dagar. Peter ska vara hemma 2 dagar varannan vecka. Det kommer bli de veckorna han jobbar eftermiddag, måndagen och fredagen. Sen i sommar är han hemma 9 veckor.Ska bli sååå skönt för oss båda!


Ikväll ska vännen Laura m. familj komma, ska fixa tacopaj. Laura fixar sallad, orkar helt enkelt inte så med massa längre. Måste lära mig att säga i från, är usel på det utan kör på i 190 och sen faller ihop.



Av Ida - 14 mars 2008 13:07

Bjuder på bilder från ca en vecka tillbaks.

Bild 1: Fiskarna flyttar in och Thea och Calle är här.

Bild 2: Wictor innan dagis i sin fina nya byggare Bob tshirt.

Bild 3: Wictor i sin fina "flytdräkt" (en fynd från gekås)

Bild 4: Jag och Wictor i vår koja vi byggde :-D

Av Ida - 14 mars 2008 12:43

Har verkligen hunnit med mycket idag, fast att allt tar mycket längre tid när lilleman ska trotsa :-D


Idag på FM började vi göra påskkort som ska skickas till Wictors farmor, mormor & morfar, mormor frida (min mormor) och Anna & Robert.

Blev jätte fina! (bildbevis längre ner)


Sen gick vi ut i det sköna vädret, gick runt i "skogarna" runt omkring huset och busade med en av grannarnas katter, tittade på sopbilen som tömde alla sopor och postbilen. Wictor älskar verkligen att vara ute!


Vid 12 gick vi in för att äta lite men lilleman ville knappt ha ngt, så vi gick upp och la oss. Han somnade direkt (bildbevis finns) :-D

Och jag hamnade här!

Av Ida - 14 mars 2008 08:24

Idag kunde såklart inte Wictor sova längre än till 8, han är ju ledig! Fast jag hade legat vaken ca 30 min innan han vaknade så jag känner mig inte så trött.........än :-D

Varje morgon när Wictor vaknar och Peter inte ligger i sängen (vilket inträffar varannan vecka) så går han till trappen och ropar pappa, pappa!, flera ggr. Jag säger att pappa är på jobbet. Men han slutar oftast när vi ringt honom och han fått höra pappas röst. Idag blev det även massa kramar och pussar på telefonen! :-D


Idag ska vi som jag skrev innan ta det lugnt men försöka gå ut och även rita.

Ikväll blir det familjemys, vilket vi älskar!!

Mat har jag dock inte kommit på än, gav Peter ett par förslag igår menhan kan som vanligt inte bestämma sig!!

Av Ida - 13 mars 2008 21:13

Fattar inte att jag inte kan komma till ro om dagarna. Är trött men kan inte sova :-(


I morgon är Wictor ledig från dagis, ser fram emot en mysig dag med min lilleman. Hoppas att vi ska kunna gå ut och även rita lite lite. Eller som Wictor säger "ita", han älskar verkligen det!


Nu ska jag fixa lite vid datorn  och sen krypa ner i sängen med min make :-D

god natt!

Av Ida - 13 mars 2008 14:42

Idag har det varit fullt upp hela dagen!


Wictor sover inte så bra på nätterna, drömmer mycket mardrömmar verkar det som för att han är ledsen till och från på nätterna :-(

Idag hade jag ställt klockan på 8.15 men då sov lilleman. Men 8.30 fick vi stiga upp. Trött och seg var han ville knappt äta, klä sig eller ngt annat.

Tillslut kom vi i väg och han var på dagis ca 9.15 i allafall.

Därefter åkta jag till min mormor, hade lovat att följa med henne till distriksköterskan för att kolla lite om hennes medecin hon har som jag och mamma tyckte verkade lite lustigt.

Sen körde vi till banken och skaffade internetdosa till min mormor, jag har lovat att fixa så hennes räkningar betalas.

Sen passade vi på att handla på konsum och sen åka hem till henne och äta smörgåstårta som hon köpte. Det blev ett riktgit kalas, det vara jag, mormor, mamma(som oxå var med idag), pappa och min lillasyster Emma.

Jag stannade hos mormor tills det var dags för min lillasyster att åka till doktorn, jag lovade att skjutsa henne när jag skulle köra hem.


Helt slut i bäckenet och huvudet la jag mig på soffan, men kom inte till ro att somna.....

hörs senare idag :-D

Av Ida - 12 mars 2008 13:04

Skulle gått och lagt mig för ett bra tag sen tänkte jag men har ej fått rumpan från dator stolen än!

Kollat lite på tradera efter pippi kläder till Wictor, pippi är han största favvo :-D Bra för en som även hon är lite av ett fan av Pippi! :-D


Måste köpa nya stövlar till Wictor, idag när stövlarna skulle på gnällde Wictor och ville inte ha på sig dem....kollade och de var 2 strl för små!!!

Får kolla på nya nu i dagarna. Idag skulle de ha inne dag på dagis som tur väl var.


Angående dagis så undrar om det är ngt där Wictor inte tål. Han har ju förkylningsastma och är känslig mot katter. Han får astam medecin 2 ggr om dagen. I och med detta håller vi ofta honom kanske lite mer än andra. Blir orolig när man har fått åka in akut så många gånger innan!

Men till "problemet", vi hade Wictor hemma 1,5 vecka från dagis för att bli riktigt frisk och sen är han 1 dag på dagis och ögonen börjar rinna, varas,så snorig att han inte får luft genom näsan på natten.

Har fått frågor/förslag om det kan vara så att han inte är ngt dagis barn utan behöver vara på utedagis, eller om det är så att han inte träffar barn i vanliga fall (klart att han gör!!!!).

Mina föräldrar tror att det är ngt med dagiset (ligger på källarplan i ett lägenhets hus) och tycker jag ska prata med doktorn och kommunen!

Men enligt dagis personalen så är det Wictor som är mest sjuk (ser att de andra barnens ögon varas och är grymt snoriga med) orkar inte bry mig då Wictor bara har typ 2 veckor kvar på dagis.


Ska försöka resa mig nu och sova :-D


Ovido - Quiz & Flashcards