Idus

Alla inlägg den 19 april 2008

Av Ida - 19 april 2008 22:59

Ursäkta om mina sista inlägg ser ut som en dialog mellan mig och Liz. Men så är det bara :-D

Liz: Tror oxå att man bara får bestämma sig för att glädjas, så har jag kännt i allafall. Tror även att de flest börja tvivla när de ska ha andra barnet(fast att det är planerat), man vet vad som väntar en både på gott och ont.

Vilken "tur" att det blev en flicka och att du fick känna att du kunde "hedra" din mamma. Men fy fan vilket helvete du måste ha haft med dubbla känslor och all oro!!

Angående förlossningen så hade jag "bara" lustgas med Wictor och inte så hög "dos" heller. Ville ha EDA( i samma veva som lustgasen sattes in) när jag var öppen 4 cm, men när narkosläkaren kom efter en kvart tyckte jag det tryckte på och efter tjat undersökte de mig och såg att jag öppnat mig till 8 cm på den kvarten. Så jag fick inte EDA. Det gick bra med lustgasen och hoppas att jag ska klara mig med det denna gången med.

Min "oro" för förlossningen beror nog på att det just var en igångsättning med Wictor och att de skötte mitt värkarbete och hela förlossningen med värkstimulerande dropp. Endel säger ju attt det gör ondare vid en igångsättning, hoppas på det! :-D

Som du skriver så säger de flesta att andra förlossningen går lättare och jag hoppas på det!


Nu ska jag snart gå och lägga mig.  God natt på er!

Av Ida - 19 april 2008 20:48

Liz: Usch kan tänka mig vilken pärs graviditeten med Mailina måste varit!!

Jag var själv inte så orolig för bebben i magen men Peter började bli orolig + att jag kände att det kanske kunde hjälpa mig om jag kom bort till förlossningen och fick det svart på vitt och det gjorde det!

Diin mamma var med största sannolikhet med dig under din förlossning med Mailina.
Blir lite rädd när du skriver att första förlossningen var bäst rent smärtmässigt! Hoppas på att denna ska gå bättre än förra! Vad har du tagit för smärtlindring under förlossningarna??

Jag tror inte på bebis i helgen....får se när den lille vill ut :-D


Emilie: Du har ju Malte :-D Och annars har ju jag 2 så du kan "låna" en :-D

Av Ida - 19 april 2008 12:41

Ja det är ju lördag och vårt nya lördags "nöjje" är ju städning, hahaha!

Blev även lite omöblering.Det är vi i ett nötskal. Folk som inte är här så ofta blir alltid förvånade övet att möbler har bytt plats :-D Jag gillar att ändra, tröttnar snabbt på hur vi har det och vill ändra, tur att Peter är likadan!


Nu ska vi snart iväg och handla för kvällens dejt, ska även se om jag hittar lite blommor. Kanske det blir ett besök vid någon glass kiosk med :-D



Av Ida - 19 april 2008 09:47

Har sovit ganska dåligt i natt. Kännt mig lustig i magen och hoppet om att det var ngt på G byggdes upp... men icke!

Men dagen är inte slut! Skulle inte bebisen vilja ut så är det en efterlängtad dejt med Laura m. familj i kväll som gäller!!


Igår gjorde jag inbjudningskorten till Wictor och mitt födelsedagsfirande. Jag fyller den 13 maj och Wictor den 31 maj. Skulle bebisen stanna i magen så den behöver tvingas ut blir även det ett maj barn :-D



Tack för alla kommentarer!!!!


Ovido - Quiz & Flashcards