Idus

Alla inlägg den 17 april 2008

Av Ida - 17 april 2008 12:00

Pratade med mamma nu och hon har pratat med de på sjukhuset, mormor är som i går men de har inte behövt ge henne lugnande än idag. Tror att det är som jag sagt till mamma att mormor behöver lugn och ro. Måste vara jobbigt för henne att ha folk där hela tiden. Hon har alltid varit en som passar upp alla och inte orka eller kunna det nu är nog skit jobbigt för henne!

Hon sa till mamma vid ett tillfälle när det varit mycket folk att hon var på väg att be dem gå..lilla mormor!!!


Nu ska vi snart ge oss till mamma o pappa.

Jag ska göra inbjudningskort till Wictors 2 årskalas (jag ska väl firas på ett hörn då oxå :-D)

Idag börjar även Laura m familj sin hemresa, ska bli så kul att de kommer hem, saknar dem mycket. Och förhoppningsvis ska vi ses i helgen!


Svar till Marina: bebisen är beräknad tills på söndag... Så nu är vår bebbe snart här! Och helt ärligt så längtar jag sååååå mycket efter att få snosa bebis!


Wictor är så lätt just nu att jag njuter till fullo att få ha honom hemma hos mig helatiden, han verkar inte sakna dagis och hör och häpna så är snuvan borta. Den han har fått dras med hela dagis tiden!

Saknar dock hans underbara fröknar på dagiset, var altid så kul att komma och lämna och hämta honom. Men det blir garanterat ett besök där när bebben är kommen!



Av Ida - 17 april 2008 09:43

Blev inget bloggande igår. Allt som varit och är kom över mig rejält och jag hade sån oro och panik över allt att jag bara kräktes.Pappa ringde och sa att han hämtat mamma för hon orkade inte mer.......

 Tillslut bestämde vi oss för att ringa förlossningen. För att komma bort och kolla att allt var bra.


Vi fick tid kl 15 och de som möte oss var helt underbara.Barnmorskan som tog hand om oss  antydde direkt att om det var så att jag var mogen skulle de sätta igång mig direkt.

Hon undersökte mig och jag var öppen för fingret men inte mogen. Ctg:n visade att bebisen mår prima. (trodde inte egntligen ngt annat). Hon sa att mina känslor och paniken över allt är normalt (skönt att höra det!) och det påverkar inte bebisen!

Fick prata med en läkare som sa att en igångsättning i detta skedet är inte gysamt. Vilket jag inte hade velat ändå, för då blir det som med Wictor. Då var jag inte heller mogen.

Däremot fick jag sammandragnigner efter att barnmorskan varit inne och retat lite. Hade känningar till och från. Hon tyckte vi skulle hem och ge oss på en färdknäpp, det orkade vi dock inte för var var helt utpumpade när vi kom hem. Men vem vet vad som händer i käll ;-) hahaha!


Min oro är mycket bättre, känner lite men inte alls som igår!

Peter ska till jobbet och jag och Wictor åker till mamma och pappa, vill inte vara själv. Tycker det är onödigt att jag ska oroa mig i "onödan".


Tack för alla kommentarer och ursäkta att jag inte kommenterar i era för tillfället!

Ovido - Quiz & Flashcards