Idus

Alla inlägg under oktober 2010

NU!

Av Ida - 7 oktober 2010 21:23

Nuj funkar vårt internet på datorn, tele2 hade gjort något galet. men skit i det nu är det fixat. Det betyder BILDER :-)

Mycket roligare att läsa en blogg med bilder i. Lättare med.

Lättare att skriva också, mycket stavfel när jag skriver via iphonen.

Lägger in 160 bilder nu. Ni får inte se alla men några :-)


Barnen gungar på lekplatsen i Skövde

  Åker kana


Maja gumman <3

    

Våra älsklingar!


Wictor tuffing <3

     


Av Ida - 7 oktober 2010 07:35

Lyckades få några timmars sömn, skönt och tur för då orkar man lättare med dagen. Wictor känns sval nu så man kan ju hoppas att det fortsätter så. Kallt i huset är det så jag får sätta upp värmen tror jag.

Av Ida - 6 oktober 2010 23:24

Jaa det känner jag mig. Wictor är så dålig. Har fått ner febern men han vaknade och hostade/kräktes. Sen av trötthet var han lite borta... Fick liksom inte kontakt med honom riktigt och han spottade runt sig. Peter brukar få lugna mig när wictor är sjuk för jag tycker det är såååå obehagligt. Vet att jag reagera så med tanke på hur många gånger vi fått åka in med honom. Nu är jag hemma själv och känner att jag kommer vaka hela natten pga oro. Buhu!!! Oroar mig klart när Maja också är sjuk men mer normalt och måttligt då än nu!! Nu vill jag ha Peter hemma,!!!!

Av Ida - 6 oktober 2010 18:23

Fick hämta wictor efter lunch i dag. Han har feber och har hudvärk. Något som verkar gå nu. Jätte tråkigt att han är sjuk och trist att behöva vara hemma från jobbet.... Barnen är viktigast då!!Nu vilar vi soffan . Maja sover efter en tidig dag, de var hos dagmamman redan halv sju. Jag börjar också bli trött så snart blir det sängen. Ska försöka rensa i morgon och ladda ett släp med skräp tills Peter kommer hem. Så tömmer vi det på fredag. Peter kommer ju inte hem i morgon som han brukar utan ska jobba över lite. Kommer hem på fredag i stället.Idag har jag tillsammans med Lina bokat övernattning i Ullared. Vi ska slå några flugor i en smäll där i december utan barn. Jag och Peter firar tio år i år Lina och Shorty är goda goda vänner som vi parvis umgåtts tillsammans med i nio år av dem. Vi ska handla julklappar,dricka vin och vara barnfria. Åhhh vad vi längtar!!!Ska ta hand om lilleman nu <3

Av Ida - 6 oktober 2010 05:39

Uppe med tuppen.wictor har sovit så oroligt, vaknat ca en gång i timmen. Haft ont i huvudet, det klagade han på i går hos dagmamman med. Konstigt! Klockan halv 5 gav jag med mig och satte i gång en film åt honom. Undra om han håller på att bli sjuk. Skulle inte förvåna mig alls. Vi är inget annat än sjuka här ju...

Seg

Av Ida - 5 oktober 2010 17:51

Gillar inte känna mig seg, vill orka mer med barnen när vi kommer hem om dagarna. Men man hinner inte...fler timmar på dygnet tack!! Hämtade barnen vid kvart i fem. Laga mat och sen baka en äppel kaka. Fick massa äpplen av en kollega och barnen blev sugna på att baka då så klart. Så efter badet får det bli en bit. Sen sängen möjligen för oss allihopa. Behöver sova. I morgon börjar 7 sen hem och pausa för att ladda batterierna inför kvällens brandutbildning. Känns inte bra att barnen ska vara hos barnvakt tills klockan halv nio :( men vad gör man... Tänker på som är ensamstående... De momenten i vardagen är inte roliga. Bad var det jag! Trevlig tisdagkväll!!

Av Ida - 5 oktober 2010 07:04

Efter att barnen kom in till mig har jag sovit underbart!!! Blev många timmars sömn. Jag hade gärna sovit längre och sluppit jobb och dagmamma. Men tyvärr gå inte det :( semester står högt på önskelistan. Känns som att jag inte haft någon trots att jag var ledig 6 veckor i somras. Men den ledigheter kantades mest av sjukdomar som ni vet..... Jag ska försöka ta någon semester dag nu i oktober eller november. Sen väntar förhoppningsvis lite långledighet i jul. Det ska bli otroligt skönt! Sen i januari ska jag ju bara jobba 80% det känns som ett super beslut!!!!

Av Ida - 4 oktober 2010 20:59

Ligger och tittar på det okända och är rädd! Ändå ska kjag kolla på det! Inte klokt! I går fixade vi till lite av vår renovering. Majas rum är klart och sover båda barnen för andra natten. Hoppas jag ska kunna sova. Läskigt själv :) får vänja mig!Är så trött och längtar tills jag ska gå ner i tid i januari!

Ovido - Quiz & Flashcards