Idus

Alla inlägg under oktober 2010

Ont

Av Ida - 15 oktober 2010 20:59

Fick min hormon spiral insatt idag. Har ont nu, en molnande värk som tar över nästan allt tänk. Lättretat blir man med. Det gjorde ont vid bytet av spiral, höll på att svimma och fick sitta på kanten och dricka lite vatten innan jag kunde resa mig och klä på mig igen. Blää!!När jag var klar åkte vi till Kristianstad, Peter skulle kolla något och vi tog en tur på stan. Det gick bra! Det är värre nu när man ligger still..Nu ska jag sova. Hade först köpt gott vin till i kväll, by the river så klart. Men det får vänta tills i morgon kväll! Ska bli gott!! :) i morgon är det gympa och handboll på förmiddag. Resterande tid av dagen är lugn. Ska göra det som faller oss in.då blir inte måstena så jobbiga :)

Av Ida - 14 oktober 2010 20:26

Tog ut lite komptid i dag och göra det i morgon också. Ska bara jobba till 10 sen blir det gynbesök. Roligare kan man ha! Det var i allafall super skönt att få hämta barnen tidigt! Vi har gjort ny lera och lekt länge med den. Jag har diskat,dammsugit, vikt tvätt, hängt upp tvätt och badat. Nu är det sovdags och i morgon bitti väntar en överraskning till barnen...Peter kommer nämligen hem i kväll/natt. Barnen kommer bli så glada och tycka att det är skönt att få vara hemma i morgon. När jag kommer hem måste vi handla. Sen blir det fredags mys!!!

Av Ida - 13 oktober 2010 14:01

Jag är sjukligt trött alltså...hoppas det ska vända snart för jag orkar inte med mig själv. Det enda jag funderar på är att sova. Kan inte direkt lägga mig heller förän kvällen tur är väl det för då hade jag kanske haft problem med att somna då.

Inte kul alls detta!


Gick tidigare från jobbet idag. Sköt på min planering till i eftemiddag i stället. Så hinner jag träffar min fina <3 innan de ska lämnas till min mamma.

Min planering kommer jag att göra hemma hos en kollega. Det ser jag fram emot. Gör mig kanske lite piggare och det är garanterat mer givande än att jag ska sitta själv.


Bara 2 arbetsdagar kvar sen ledighet och sooooova!! (om jag inte piggnat till tills dess)


Förlåt för att jag är så tråkig nu  men det blir inte roligare än så här just nu!

  



Av Ida - 12 oktober 2010 18:44




Vart kan man hitta dessa då?

Gekås såklart :-)

Hoppas de har dem kvar när vi ska dit i december!

Av Ida - 12 oktober 2010 18:10

Har inte så mycket att skriva faktiskt,all min kraft går till att fungera. Är så trött och lite nere. Kom idag på varför, ägglossning.... Bläää för att det ska påverka mig så mycket.

Har fått ca 10 timmars sömn natten som var men känner mig ändå såå slut.


Wictor har haft växtvärk i natt så jag har fått massera hans ben så han har kunnat somna om.Kommer själv i håg hur ont det gjorde när man hade växtvärk som liten. 


I morgon börjar jag tidigt och slutar tidigt. Sen hämta barnen och vara med dem några timmar innan jag ska lämna dem igen för att bege mig till jobbet för APT.

Kvällsaktiviteter är inte kul när man är själv med barnen. Jag vill att barnen ska få det lugnt på kvällarna i veckorna. Därför är det inte kul att ordna barnvakt och ge sig i väg. Men får ju göra det ändå....


Nu ska jag sluta skriva,inget kul när jag är negativ.

  

Av Ida - 11 oktober 2010 19:52

Vilken dag... gick tidigare från jobbet och kunde därför hämta mina guldkorn lite tidigare. Sen direkt in till stan igen för att hämta ut min hormonspiral jag ska få insatt på fredag. Så klart hade läkaren inte skrivit ut den så vi fick gå till gyn och reda ut det. Sen handlade vi storasyster present till en kompis till barnen som går hos samma dagmamma och blivit storasyster idag. Den körde vi och lämnade i hennes brevlåda. Är nog uppskattat med post :-)


Sen hem och laga mat. Nu ligger vi och tittar på Nils karlsson pyssling och är trötta alla tre.

Jag har gjort en hälsoundersökning vi gör genom jobbet på nätet. Sist vi gjorde den var jag gravid med Maja och resultatet då blev inte bra hahaha! Inte denna gången heller ska jag tala om. Sist jag kollade mitt bltr var det högt, jag har ont i nacke/rygg och har inte haft möjlighet att komma i gång med träningen när Peter inte jobbar hemma. Skit tillfälle att göra en hälsoundersökning. Hade den gjorts förra terminen hade resultat varit annorlunda vill jag lova. Men å andra sidan har jag ju alla min "bekymmer" under kontroll och låter inte det dåliga resultatet påverka mig så värst.


Av Ida - 10 oktober 2010 20:38


  Som jag skrev innan begav vi oss till Tingsryd för att bada.

     

    

Det var ett lyckat beslut. Det var inte alls mycket folk där som annars skulle kunna tro att det skulle vara en söndag.

    

    

Vi hade god matsäck med oss och tur var det för oj vad hungrig man blir v att bada och busa.

  

I bilen hem somnade både Wictor och Maja. Man blir trött efter bad det kände Peter och jag med   

    


När vi kom hem kom min mamma och hälsade på, hon klippte barnen.

Min mamma kan allt   

    

Av Ida - 10 oktober 2010 11:25

Vi drar till Tingsryd och badar lite :-)

Väskorna packade, fikad packad, man och barn nästan klara...då var det bara jag kvar... :-)

  

Ovido - Quiz & Flashcards