Idus

Alla inlägg under september 2010

Av Ida - 18 september 2010 14:13

Oj vad jag hunnit med mycket idaag. Dammsugit och torkat golven, putsat fönster, varit barnvakt till Frida, lagat lunch och röstat! Hoppas att så många som möjligt röstar. Vi vill ju ha ett bra Sverige eller hur?!Nu är vi på väg till Kristianstad, Peter behövde något på biltema. Hopppas vädret håller i sig så det inte regna för då är det inget kul med tivoliparken.Sen i kväll bli det god mat och tända ljus men min <3

Av Ida - 18 september 2010 08:18

Igår hade Maja ont i ena örat :( hon är förkyld lilla loppan. Fick ge Alvedon och sen gå med henne tills hon tillslut somnade :( hoppas hon är piggare, vi ska vara barnvakt till lilla Frida på förmiddagen. Peter är i väg och övningskör. När han kommer hem ska vi lämna Frida, rösta och sen köra till Kristianstad. Tror det blir lite lek i tivoliparken med lite fika :)

Av Ida - 17 september 2010 17:04

Jag och wictor håller på med vår favorit syssla,BAKA :-)syltgrottor och tigermuffins! Nu väntar vi bara på gräddningen. Det är synd att det inte går åt utan väldigt mycket slängs. Får försöka hitta lite fika sugna munnar att mätta :) det ska nog lösa sig. Det är ju själva bakningen vi gillar bäst. Tänk vad barn lär sig mycket av att få hjälpa till med bakning, räkna, mäta och mycket mer!Trevlig fredag på er!!

Av Ida - 17 september 2010 14:37

Igår på jobbet fick jag ett SMS av en av min bästa bästa vänner! Hon gratulerade på min och Peters bröllopsdag. Det hade jag inte en tanke på. Peter hade inte nämnt något om det så jag anade att han också glömt. Efter ett av mina möten gick jag på stan och ordnade present till maken min. Innan mitt besök hos kiropraktorn gick jag inom konditoriet och köpte en tårta. Efter att jag fått ryggen till tryckt åkte jag till mina föräldrar och överraskade Peter. Snacka om att gubben min blev överraskad :) åhh vad det är kul att överraska!!Idag har jag haft en kort dag på jobbet men fått massor gjort sen handlat. Nu ligger jag på soffan och inväntar min familj som är och hjälper Peters mamma.... I kväll fredags mys!!!

Av Ida - 16 september 2010 06:31

Dags att stiga upp och möta en ny dag. Redo? Njaaa trött och värk i krupen men ändå ser jag fram emot den. Barnen har vaknat 1 gång var i natt. Deras sömn har blivit jätte orolig sen Peter började jobba i Mönsterås.. Men det är bara att ta det och se glad ut :)om en timme ska barnen lämnas så jag får nog lägga på ett kol!

Val

Av Ida - 15 september 2010 18:36

Jag tycker man ska rösta på vad man vill!! Men är minst sagt trött på allt tjafsande om det på fb. Går man ut med vad man röstar på riskerar man diskussioner. Så är det!! Då får man ta det! Jag väljer inte att tala om för alla vad jag ska rösta. Det berättar jag för de jag känner inte fb vänner. Mitt val av parti väljer jag att diskutera med de jag känner och känner mig trygg med. Varför? Jo för jag vill inte och känner inte att jag ska behöva ta onödiga konmentarer. Ibland undrar man om endel får betalt för att propagera för ett vist parti. Märks det att jag är irriterad?! ;)

Av Ida - 15 september 2010 17:47

Startade upp datorn innan och var taggad för bloggning men donglen ville inte funka :( bli då ett inlägg från iphonen i stället. Trist då jag inte får in några bilder :(i dag har jag varit och är grymt instabil :( vet att det beror på att jag har ägglosning men även för att jag stressar och kör 100% på jobbet och på fritiden. Lagom vet jag inte vad det är tyvärr. Men jag hoppas att jag ska kunna lära mig nån gång!I morgon har jag tid hos kiropraktorn, tack gode Gud för det min rygg värker!!! Sen ett annat besök som ska göra väldigt gott. I morgon kommer även älsklingen hem och jag hoppas att det ska innebär lite bättre natt sömn för mig. Nu vaknar jag för minsta lilla.....Deppigt inlägg jag vet men så är det just nu. Jag gör vd jag kan för att ändra på det. Ringde gyn i dag för att få tid för att sätta in en hormonspiral. Den ska förhoppnings göra mitt liv lättare och de Peters med. Han får allt, det är han jag retar mig på när hormonerna sätter in och det är inte kyl för någon av oss. Jaja mer om det en annan gång. Har gjort lera dag,kul tyckte barnen :) bad sen mysa i sängen !!

Av Ida - 12 september 2010 07:29

Maja är inne i en trotsperiod, det är bara att konstatera! Det är utvecklande och jobbigt. Vi måste härda ut och försöka ta det lugnt. Anledningen till rubriken är Maja.. Vaknar med trots och vill inte somna om. La henne i vår säng och efter lite tjabb somnade hon med det blev trångt. Jag måste ha space när jag sover!! :) det får bli egentid i soffan nu på morgonen i stället och det gillar jag väldigt mycket!!Återkommer senare med ett par inlägg men fina bilder från vår lördag.

Ovido - Quiz & Flashcards