Idus

Alla inlägg under juni 2008

Av Ida - 7 juni 2008 08:52

I natt har Maja ätit mer, vid 3, 5 och 8 och hon somnade vid 23. Men det är ok. Hon äter och somnar sen igen. Inget bus på natten inte :-D

Igår var vi hos mamma och pappa i stortsett hela dagen. Åt och drack, vissa mer än andra, hahaha!


Idag få vi se hur vi gör med rockfestivalen....


Har varit yr nu några dagar vet inte om det beror på värmen, ammningen och dricka. Eller att det var mycket med kalaset förra helgen så jag är slut för det, eller allt med mormor. Tror att det kan vara allt. Känner mig så instabil... Trodde att mensen var på väg, kan ju vara så att det är den som är på G eller att avslaget har valt att komma tillbaka igen efter veckor av uppehåll...

Är nog så att min kropp säger ifrån att jag måste ta det lite lugnare.


Jag kan ju inte ta in att det bara var 6 veckor sen jag födde barn...Jag har ju hållt på i samma tempo som nu sen Maja var född i stortsett. Så det kanske inte är konstigt att jag känner mig slut! Sån är jag kör på till jag stupar!

Av Ida - 6 juni 2008 14:51

Nu är vi oss mamma och pappa. Vi ka äta sill o potatis här, mums!!!!

Vi har varit på promenad och satte oss och hade en spontan picknick på mörrumskolan :-D

Det uppskattade Wictor, han sprang runt och lekte och busade!

I morgon kankse det blir ett litet besök på rock festivalen. Vi funderar på att lämna Maja och åka ner med Wictor och kolla en timme eller så. Men det dåliga mamma samvetet går direkt in och tycker att man absolut inte kan lämna Maja med mina föräldrar ett par timmar, att hon är för liten osv.......hmmm men samtidigt vet jag att Wictor hade uppskattat att ha sina föräldrar för sig själv en liten stund!

Vad tycker ni/ hur hade ni gjort????

Får se hur vi gör.........

Av Ida - 6 juni 2008 08:07

Ja jag känner mig verkligen utvilad. Maja åt  runt kl 22 i går kväll och sov till halv åtta i morse innan hon ville ha mat, sen somna hon vidare. Så skönt att få sova och vakna upp utvilad!

Kan bero på att hon fick ersättning i går kväll. Hon bara snuttade och det han inte fyllas på i bägarna.Men nu i morse var det fullt igen, hahaha!


Idag ska vi ta det lugnt. Jag ska ev äta godis i kväll. fan vad sugen jag  var på det i går men höll mig borta från det!

Hade velat ut och gå men får se om det går för jag har hela fötterna fulla med skoskav :-(


Idag har Lauris och Henrik begett sig till the big city, stockholm. de ska upp och kolla Celin Dione. De fick ett skit bra pris på biljetter och lyx hotell eller??, hahaha!


Vår bil ha pajat :-( Vi som skulle sälja den. Att laga den ska kosta 12000, kul! :-(

Men nu ha mina snälla föräldrar "gett" oss en av deras gamla bilar. Den ska vi köra med i sommar i stället för att laga vår bil( TACK).Känns bättre än att slänga upp 12000, som vi förövrigt inte har förtillfället. Fast hade vi haft det hade jag velat lägga det på semester och inte bil.

Av Ida - 5 juni 2008 16:14

Idag har jag och mamma varit på banken och gjort ett ärende åt mormor, sen begav vi oss till lillasyster Emma. Fikade där och Wictor busade :-D

När vi gick hem gick vi inom en kompis till mamma, hon har gjort om köket och mamma gillade det så mycket. Så då var jag ju med tvungen att kolla :-D


På hemvägen därifrån kom Peter och mötte oss. Mysigt, Wictor blev såglad över att se sin pappa.

Sen var det bara att börja laga mat...


Pratade även med underbara Anna! Saknar henne sååååååå mycket!


Idag har mormor ätit bra och hade suttit uppe ett bra tag.


Nu är vi lediga några dagar, Peter börjar jobba igen på tisdag. Första EM veckan sen Maja föddes, HJÄLP! Men det ska nog gå bra hoppas jag!

Av Ida - 5 juni 2008 09:27

nu har vi stigit upp, lyx att få sova så här länge :-D

Är så trött för tillfället, mycket i huvudet.


Jag och Peter har bestämt oss för att hålla oss i från godis och glass i veckorna. det har blivit mycket sånt skit den sista tiden. Jag har skit svårt med det bara för att jag inte får. Men har hållt mig borta från det :-D Men till helgen kanske, hahaha!


I går var vi och vägde Maja nu väger hon nästan 4595 g och är 55.5 cm lång

Stora damen som ler för fullt och "prata" massa med oss!


Nu galer hon efter sin mamma!


Tack Emilie för din kommentar! Jag och mamma kommer en dag när det är lugnt och du inte sover! :-D

Av Ida - 4 juni 2008 17:42

Ja nu var det ett tagsen jag bloggade, har varit mycket nu.

Kalaset gick bra, stressigt med mat till så många bara.Både jag och Wictor fick massa fint och bra, TACK!

Från lördagen till söndagen hade vi natt gäster, jätte trevligt. Barnen lekte jätte bra och det var skönt med extra armar till Maja. När hon är hos mig vill hon äta helatiden.


På söndag eftermiddagen när alla åkt var vi helt slut, en super lyckad helg men trötta var vi. Vi tog det lugnt och gick och la oss tidigt.


I måndags var det dags för andra träffen med föräldrar gruppen. Vi pratade om barnens mat. Det var trevligt. Wictor var hos min mamma så länge. Min pappa operades för gallan så mamma passade honom själv. När jag kom dit så hade de ringt från mormors boende, de hade ringt efter ambulans. Mormor hade andningsuppehåll :-( Så mamma åkte in till akuten till henne. På eftermiddagen åkte jag, mamma och Maja in till mormor, hon var så trött men orkade prata med oss och hon fick ha Maja hos sig i sängen. Hon är som en docka säger mormor :-D

Därefter gick vi upp till pappa som kommit upp på avdelnigen sen operationen. Han var glad och se oss men de första han sa när han såg oss va; "är inte Wictor med" :-D


I tisdags åkte jag, Wictor och Maja med mamma in för att hämta hem pappa. Vi skulle åkt upp till mormor men klockan var inte så mycket och det är så mycket med ronden och allt på FM. VI åkte istälet hem till mamma och pappa. Mamma ringde till mormors avd. för att höra hur det var. Hon hade gått upp själv och ätit bra med frukost! :-D

Åt middag där sen körde mamma hem oss och vi gick och la os och sov en timme, sååååå skönt!

När Peter kom hem åkte vi till olofström för att få bilen checkad, den är paj. Vi passade även på att handla lite. Sen bar det direkt av till lillasyster Emma och Johan. Vi grillade och mitt i kaffet ringde mamma. Mormor hade blivit sämre och mamma och hennes bröder blev inringda. Emma som inte träffat henne på några dagar ville in till henne med om det nu var så att detta var slutet. JOBBIGT!

Ovido - Quiz & Flashcards