Idus

Alla inlägg den 6 juni 2008

Av Ida - 6 juni 2008 14:51

Nu är vi oss mamma och pappa. Vi ka äta sill o potatis här, mums!!!!

Vi har varit på promenad och satte oss och hade en spontan picknick på mörrumskolan :-D

Det uppskattade Wictor, han sprang runt och lekte och busade!

I morgon kankse det blir ett litet besök på rock festivalen. Vi funderar på att lämna Maja och åka ner med Wictor och kolla en timme eller så. Men det dåliga mamma samvetet går direkt in och tycker att man absolut inte kan lämna Maja med mina föräldrar ett par timmar, att hon är för liten osv.......hmmm men samtidigt vet jag att Wictor hade uppskattat att ha sina föräldrar för sig själv en liten stund!

Vad tycker ni/ hur hade ni gjort????

Får se hur vi gör.........

Av Ida - 6 juni 2008 08:07

Ja jag känner mig verkligen utvilad. Maja åt  runt kl 22 i går kväll och sov till halv åtta i morse innan hon ville ha mat, sen somna hon vidare. Så skönt att få sova och vakna upp utvilad!

Kan bero på att hon fick ersättning i går kväll. Hon bara snuttade och det han inte fyllas på i bägarna.Men nu i morse var det fullt igen, hahaha!


Idag ska vi ta det lugnt. Jag ska ev äta godis i kväll. fan vad sugen jag  var på det i går men höll mig borta från det!

Hade velat ut och gå men får se om det går för jag har hela fötterna fulla med skoskav :-(


Idag har Lauris och Henrik begett sig till the big city, stockholm. de ska upp och kolla Celin Dione. De fick ett skit bra pris på biljetter och lyx hotell eller??, hahaha!


Vår bil ha pajat :-( Vi som skulle sälja den. Att laga den ska kosta 12000, kul! :-(

Men nu ha mina snälla föräldrar "gett" oss en av deras gamla bilar. Den ska vi köra med i sommar i stället för att laga vår bil( TACK).Känns bättre än att slänga upp 12000, som vi förövrigt inte har förtillfället. Fast hade vi haft det hade jag velat lägga det på semester och inte bil.

Ovido - Quiz & Flashcards