Idus

Alla inlägg under november 2010

Av Ida - 7 november 2010 21:26

Vilken dag!!!


Skulle på kalas i eftermiddags..så vi passade på att köra till Kristianstad och titta på tapet till Wictors rum. Var på rusta och Wictor kan inte låta bli något. Han fick syn på en tränings cykel och sa att han skulle prova den. Jag sa nej! Vänder ryggen till vem slår inte i golvet och har en träningscykel över sig om inte Wictor. Det såg ganska dramatiskt ut och många sprang fram. VI också och vi blev irriterade för det är så här väldigt mycket för tillfället med lilleman ( gör fast man säger nej). En äldre tant kom fram och sa att han nog slog i magen. Jag svarade att jag tror det var huvudet och att han ska alltid vara på allt (var såå irriterad) hon sa att barn ska inte gå lösa i affärer. Jag tittade på henne och sa : " jag tycker du ska gå nu!!!"

Klart att barn ska gå lösa! Grejjen är den att Lilleman ska lära sig och det kvittar vart vi är för tillfället han testar allt!

Tycker att vi ändå pratade om det bra sen.


Passade på att köra inom EKO för Peter skulle kolla något. Ja vem får inte ett utbrott där om Maja för något hon inte fick. Bar ut henne och vilka stannar inte mig med en telefon i högsta hugg! TELENOR...hahaha tittade på han och sa vi kan byta henne mot en telefon och syftade på Maja. ;-) De kan verkligen inte se när det passar sig att sälja...


Tur att man älskar sin barn över allt annat!!!

Av Ida - 7 november 2010 21:19

Har under helgen skrivit 2 inlägg som sen inte publicerats......irriterande när man känner att man har tid och lust.. Hoppas detta ska gå i alla fall.


Jag känner att jag är inne i en svacka....inte alls konstikt egentligen om man tänker på:

  • Peter var i väg i 11 dagar. Då skötte jag allt, det gick super men ändå.
  • Renoverade och jobbade under dagarna
  • Var hemma med "sjuka" barn som var rastlös och tjabbiga
  • Har haft mens i 2 veckor snart..

Bara det sist nämnda får en ju att bli såå trött!!! Men hoppas det ska vända snart!

I morgon är det jobb för mig. Peter ska vara hemma med barnen då Majas ögoninflammation inte riktigt är borta. Barnen ska på fotografering bara.

Tisdag hoppas jag att det blir som vanligt!

Hem

Av Ida - 4 november 2010 13:35

Peter är påväg hem efter 11(!!!!!) dagar i Mönsterås. Känns som evigheter sen vi sågs. Annars har ju jag som sagt trivts väldigt bra med att Peter jobbat i väg. Men det är ju nät han var i väg måndag till torsdag. Det är mer lagom. Eventuellt så är peter arbetslös i början av december... :( bara till att söka jobb för honom. Det kommer ju sååå lägligt nu när jag ska gå ner till 80% :( hoppas det löser sug för jag orkar inte med mer oro för sånt!! Jag röjjer för fullt här hemma, slänger massor och ännu mer ska det bli. Ändå ser det ut som ett bomb nedslag här hemma. Att bo i renovering är inte min frejj mår så dåligt av det. Ser ingen ände på skitet. Majas ögoninflammation är värre än innan. Hoppas det blir bra snart för på måndag är det fografering...

Av Ida - 3 november 2010 09:09

Tycker om att klä barnen i fina kläder vi kalas som alla andra föräldrar gör.:-)

Julen är inget undantag och nu har alla fina julkläder släppts och man får vara ute i tid om det är något speciellt man vill ha.


www.hm.se


Jeansklänning - 100% BomullKjol - 73% Polyester,16% Viskos,11% Ull

Skjorta - 100% BomullByxa - 65% Polyester,35% Viskos

Body - 100% BomullByxa - 65% Polyester,35% Viskos

Klänning - 100% BomullManchesterklänning - 100% Bomull

www.lindex.se


Av Ida - 3 november 2010 08:22

till julen. Att får sätta upp adventsljusstakarna och allt annat mys!


Lite tips.

www.hm.se


www.jotex.se


SNÖVITA Ljus i glas blandade färger Höjd: 8 cm Brinntid: 30 tim.  NYSNÖ Pappersservett  Längd: 24 cm Bredd: 24 cm Antal i förpackning: 30 styck

SNÖVITA Blockljus  Diameter: 7 cm Höjd: 15 cm Brinntid: 45 tim.  SNÖRIK Kakmått, set om 6 silverfärgad

SNÖA Julstrumpa  TRIPP Burk med lock, set om 3 röd, vit Längd: 27 cm Bredd: 18 cm Höjd: 10 cm

www.ikea.se






Av Ida - 3 november 2010 08:07

Liiiite mer sömn denna natten. Det uppskattas!

Jag blir dock hemma tills på torsdag och jobbar fredag när Peter är hemma. Så får barnen bli riktigt friska och vi är säkra på att vi inte smittar någon med ögoninflammation.

Idag måste vi ge oss ut och handla ekar tomt på det mesta i kylskåpet. Sen städning, vad annars?

Mamma var snäll och tog all tvätt. Massor tvätt var det. Jag måste bli bättre på att låta barnen använda kläder mer än en dag. Jag byter på dem varje dag oavsett om det är fläckar eller ej. Samma på mig. Det blir ju sjukt mycket tvätt då. Sen sliter det ju faktiskt på kläderna....


  

Av Ida - 2 november 2010 19:57

FAN vad arg jag har varit idag! Försöker få ordning här hemma vilket inte är lätt. I och med min renovering så behövs det förvaring..mer än så kan jag inte skriva...sen har jag börjat på ett annat ställe och jag orkar egentligen inte. Men jag blir så trött av röran, ond cirkel! Sen är vi trötta efter alla vaken timmar på nätterna...barnen är inte krya natte tid alls! Jätte konstigt! När Wictor vaknade i morse sa han:"mamma jag är sjuk,förkyld!"

Sen på dagen är de mycket bättre men de hade inte fixat en dag hos dagmamman. Är ju ett annat tempo hemma när man kan "lulla" omkring. Maja har hostat var 10:e sekund i natt och haft så svullna ögon av ögoninflammationen. Sen i dag har det knappt varit något tills nu på kvällen då börjar det igen......


Flumigt inlägg..men så känner jag mig just  nu!

  

Av Ida - 1 november 2010 21:27

Wictors favorit

Special agenten oso

Ett program som går på playhous disney, en kanal endast mormor och morfar har. Så fort det börjar ställer han sig upp och gör rörelserna :-)

Goa unge!!


Ovido - Quiz & Flashcards