Idus

Alla inlägg under november 2010

Av Ida - 23 november 2010 07:40

Idag ska inte barnen lämnas fören 8.30 så det blev sovmorgon och frukost på sängen för dem. Samtidigt som vi vaknar till Mora träsk, en favorit här hemma.

Helgen var fullspäckad med kalas, 30 års fest och besök. I söndags kom fina Anna och hennes fin fina familj. Annas sambo är gluten intolerant och det är jag väl medveten om. Men ändå så kommer jag hem med mat med mjöl i från affären.

Blev att tänka om och skicka Peter till affären. Maten blev super god och det var huvudsaken!


Jag har en svacka... och efter en del utbrott upptäckte jag att tant röd är på intågande...Jag har tyvärr kopplat bort det sen jag fick spiralen insatt. Tänkt att den ska hjälpa direkt men jag får nog tänka om och inse att det kan ta 6 månader innan man kan se resultat....

Sen är jag ganska mör efter att ha haft mens i 4 veckor (!!!!)...


Tisdag i dag bara 3 dagar kvar innan helg!!



Av Ida - 19 november 2010 20:38

Idag har jag ringt och bokat klipptid på frisörsalongen med samma namn Som rubriken lyder. Ska göra en totalförändring är tanken :) frisörsalongen ligger inne på gekås i Ullared och är ganska ny öppnad, spännande! Idag slutadecjag tidiget och efter att ha pustat ut lite åkte vi till olofström och fixade ett par presenter. Jag måste in till stan i morgon och köpa 30 årspresent. I morgon är det nämligen två kakas på schemat. Mitt på dagen kakas för fina mamma och på kvällen 30 årsfest. Jag ska lira tänkte jag för på söndag får vi besöka av bästaste anna och hennes familj <3 kvällen fredags mys har bestått av kurragömna och lite popcorn! Hoppas ni har en mysig fredag!

Av Ida - 16 november 2010 21:12

Sova det är något barnen i huset vägrar att göra på kvällen och det enda de vill göra på morgonen. Trodde aldrig jag skulle få upp Maja i morse och hann precis till jobbet. Nu har jag hållt på att försöka få barnen att somna sen halv åtta men utan redultat. Maja förstod jag kunde bli kämpig för hon har sovit på dagen. Samtidigt behöver hon sova på dagen för att orka med de långa dagarna. Nu ligger vi alla i sängen och lyssnar på cd saga. Det älskar wictor, just nu lyssnar vi på Astrid Lindgren favoriter. Hoppas de snart slår igen sina blå för i morgon är det lämning redan halv sju!!!! Mannen i huset som nu är i Växjö och jobbar bor på hotell och äter hotelfrukost varje morgon och tar en öl i baren med jobbarkompis på kvällen, gotte gris är han ;)men det måste väl betyda att jag är lite "fri" i helgen. Eller hur?? ;) nej skojar bara, han är värd det!

Av Ida - 15 november 2010 20:19

När jag körde hem i dag från jobbet lyssnade jag på radion och hörde reklam för en dejting sida..

En sida för gifta eller personer i relationer som tappat gnistan i sitt förhållande och sökte en affär. Väntade på att de skulle säga att det var ett skämt men det verkade det inte vara.

Googlade och visst fann jag denna sidan. Skrattretande tycker jag! Hahaha

Kolla in den ---->  http://www.victoriamilan.se/

Victoria Milan

Deras logga


VictoriaMilan

Gör ditt liv levande - ha en affär.

 

 



Victoria Milan

Av Ida - 15 november 2010 19:13

Barnen tittar på Pippi i sängen och då passade jag på att laga inte mindre än 4 av mina BH:s ....bygeln hoppar ut på alla håll och kanter...

Badade innan och nu sitter jag med grym öronvärk..hoppas det är vatten bara som snart ska rinna ut...orkar inte med någon förkylning. Men det skulle kunna vara det för jag har haft lite hals ont i några dagar. :-(


Jag har haft en super dag och den avslutas på bästa sätt med mina underbara, mys i sängen!

    


Peter kommer hem på torsdag, saknar honom! Fick sms av honom i dag där han skrev om ett oväntat telefonsamtal. Ett väldigt bra sådant..kan inte skriva så mycket än.


Nej nu får det bli värktablett mot denna grymma öron värk som tar kål på mig, GAHHH!


Av Ida - 14 november 2010 21:15

Vi har haft en bra helg! När man har haft det är det betydlgt lättare att möta en ny vecka. Om en vecka är vi bjudna på 30 årsfest, det ska bli kul att få klä upp sig och träffa kända och okända :-)

Veckan som kommer bjuder även på besök av en barndoms kompis,mys,renovering och framförallt jobb.

  

Av Ida - 14 november 2010 18:30

Nu i slutet av året och sen nästa år ploppar det ut en massa bebisar i vår omgivning och fler hoppas vi att det ska bli :-)


Wictor och Maja bebisar -------->

  

  

Av Ida - 14 november 2010 18:16

Idag är det alla pappors dag

GRATTIS

Vi har firat Peter rejält precis som det ska vara.

Han väcktes av skönsång från mig och Wictor, jag må han leva så klart.

Sen fick han presenter..tavlor med egengjorda motiv från barnen och en mössa.

    

  

Min mamma kom och åt frukost med oss sen begav vi oss till Bräkne-hoby och Karlssons. Skit längesen man var där. Vi handlade tapeter till Wictors rum.

Sen var vi hemma och vände för att sen köra till Ysane och Peters pappas grav och tända ett ljus.

  

    

Kl 14 var vi på Sweden rock resturang och åt SUPER god mat!!! REKOMENDERAR!!!

Vi tänkte till lite extra och hade malarböcker och pennor med oss till barnen :-) Så allt gick ganska smidigt.

Nu i eftermiddag har vi tittat på skönheten och odjuret och ätit tårta.

Nu håller Peter på i Wictors rum, duktiga Peter <3

  


Jag ska ringa en vän... ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards