Idus

Alla inlägg under augusti 2008

Av Ida - 17 augusti 2008 08:05

Älskade Emma

Mamma saknar dig så

Undrar hur du har det

I himlen den blå


Emma, min Emma… tycker så

Mycket om ditt namn

Tänker på hur mysigt de skulle

bli att hålla dig i min famn


Lilla gumman, önskar så

att du kunnat stanna kvar

Såg ju fram emot att du skulle komma,

Fast inte ännu på många dar


Alldeles för liten såg du ut

men ändå var du så fin

Redan mammas mörka hår o

Exakt din pappas min


Lilla ängel, varför

Gör så ont i mammas hjärta

Tomheten jag känner

Är en så hemsk smärta


Tror och vet att en vacker dag

Så får vi träffas igen

Mamma, pappa, storasyster

O så du, kära lilla vän


av Lauris den 15 augusti 2008 kl 13:28
Av Ida - 17 augusti 2008 07:58

Sitter nu i husvagnen i malmö. I går påväg hem från Västervik så bestämde vi att vi skulle fortsätta ner till Malmö allihopa och sova där ett par nätter. Så det blev bara ett snabbt stopp hemma så jag fick packa ihop mina kläder och sen smsa till Anya att vi åkte redan idag :-D


Hade egentligen inte tänkt att bloggs nu utan bara kolla om någon kommenterat och sen kollat Lisas blogg.

Men när jag läste Lauris helt underbara dikt blev jag så rörd att jag måste kommentera!!!!

Lilla Gumman Lauris!!! Gud så fin dikt!! Har du skrivit den själv?

Hoppas att vi kan ses i veckan och att jag får se lilla söta Emma!

Hoppas det är ok att jag visar upp din dikt i min blogg om inte så tar jag bort den sen! MASSOR AV KRAMAR!



Vår semester i västervik har varit helt enormt kul, berättar mer sen

kolla:

www.lysingsbadet.se


www.alv.se




Av Ida - 13 augusti 2008 09:03

I dag bär det av till västervik. Men först ett besök på BUP.


Vi har tänkt att ta ett stopp i Kalmar för att äta på IKEA (så har man det gjort innan man kommer fram) och sen blir det även att vi springer in på city gross som ligger brevid. Den affären gillar jag. Så stor och massa roligt och gott är det där.


Igår hade jag en super dag, ingen ångest alls! Så skönt!!

Vi var hos mamma och pappa och blev klippta. Wictor och Peter blev super fina men mig kan hon inte klippa! hahaha! Ett jack på ena sidan. Men jag är ite så känslig med mig hår. Fast pappa lovade att betal en klippning till mig :-D


På söndag ska jag och 3 andra tjejer till Malmö. En av dem är hon som ska gifta sig i september, den andra känner jag inte så väsrt bra men är super trevlig då vi varit på samma fester osv och den 3:e vet jag inte alls vem hon är.

Vi ska i allafall ner till Malmö och bli stylade och fotograferade för HM katalogen, skojar bara , hahahahaha!

Vi blir stylade och fotade gratis. Men får sen köpa fotografierna om vi vill. Ska bli kul!!! 

3 ombyten ska man ha med sig.

Av Ida - 12 augusti 2008 08:10

Tycker det är mysigt att vakna lite tidigare än de andra och få lite dator tid.. Har suttit här en stund men nu kom lilleman tippande och sitter och myser i mammas knä med en ficklampa.


Igår FM fick min mamma och jag lite egentid. Vi var på jysk, i några affärer i stan och apoteket. kul!

Jag har även packat barnens kläder inför semestern i morgon och tvättat lakanen som vi har i husvagnen.

Så idag sk jag göra det sista och sen ska vi även handla all mat, blir billigare än att handla där. Blir ändå alltig ngt litet man handlar.


I morgon innan vi kör ska jag till BUP så vi kör inte fören vid 2 tiden.


I natt bytte jag sida i sängen med Peter, sa att i natt tar du Maja. Han blev lite sur och sa: då får du gå ner och blanda mat första gången. Det gjorde jag. Han hade försökt med nappen så länge att hon skrek av hunger och väckte så klart Wictor.

Andra gången hon vaknade fick jag peta på Peter för han låg så gott och sov. Han får nog ta fler nätter så han ställer om sig på att vakna ;-)

Av Ida - 10 augusti 2008 19:36

 I fredags åkte vi och mina föräldrar till EKO för lite shopping. Fast först blev det ett stopp i pukavik för att kolla på en husvagn. Mina föräldrar har varit sugen på en lite större husvagn. De hittade en som var super fin och byte in sin ena bil mot den. Bra byte, för det hade 3 bilar. De ärvde mormors bil.


Igår EM/kväll var vi på 30 års kalas i karlskrona, det vaar Peter kompis Patrik som fyllde år. Vi tänke först att vi stannar nog bara till 12 eller ngt sånt men kom inte hem förän 02 inatt.


Upp kl 8 och ner för att äta frukost hos mina föräldrar där även Wictor och Maja var. Vi beslöt oss för att låta dem sova där över natten, var det bästa för Majas skull då vi inte ville rycka upp henne när hon somnat. Det hade går super hon hade knappt inte ätit på natten, det hade räckt med nappen. Jag är nog lite för snabb med att ge henne mat.


KL 11 åkte vi till min kusin för att kolla på lite kläder Lizette hade med sig. Blev en hel del fint. Wictor tyckte det var kul att leka med hennes son Wilmer. Kul att se att han var så snäll mot honom och visste att han var mindre.


Kl 15 var vi på kalas i sölvesborg hos min brors dotter Theá som fyller 8 år i morgon egentligen. Massa barn igen och Wictor trivdes.


I morgon ska jag och mamma vara på jysk när dörrarna öppnas (rea), hon ska köpa lite grejs till hysvagnen (som Wictor säger).

Av Ida - 8 augusti 2008 10:09

Nu har jag bokat 2 campingplatser på Lysingsbadet i Västervik.

Vi ska åka dit på onsdag med mamma, pappa och Theá och Calle. Blir även ett besök på Astrid Lindgrens värld. Ska bli kul!


Igår EM åkte vi till Tingsryd och äventyrsbadet. Wictor gillade inte den stora bassängen men inne på varmbadet var det super kul. Även Maja njöt till fullo och det gick super. Kommer nog besökas flitigt till hösten tror jag!


Idag ska vi fixa 30 årspresent till Peters kompis Patrik som fyller år i morgon. Vi ska till Karlskrona och gå ut och äta. Wictor ska vara hos mina föräldrar, Maja har vi inte bestämt hur vi ska göra med än. Mina föräldrar tycker vi ska lämna henne med. Men i såfall blir det ev över natten!! USch vet inte om jag vill det. Fast för Majas skull är det nog lugnare där än på en resturang.


Hoppas att min ångest som kom på besök igen ska försvinna. Är dock inte så intensivt men jobbigt ändå.

Min teori är att det kan bero på att jag har/haft ägglossning.

Det konstiga är att jag hade mens 2 ggr förra månaden med 1 veckas uppehåll. Mamma sa att det kan vara så innan det kommer igång riktigt igen. Någon som vet????

Av Ida - 6 augusti 2008 13:00

Nu har jag satt upp Wictor och Maja dagisplats :-)

Wictor att han ska börja skolas in den 6/4 -09 och Maja den 20/4-09.

Sen tänkte vi jobba några månader för att se ha ca 6 veckors ledighet tillsammans nästa sommar. Skönt!!!


Snart matdags för oss allihopa!

Av Ida - 6 augusti 2008 09:46

Min ångest har börjat komma tillbaka lite smått sen vi kom hem från Åhus.

Kan vara så att jag/vi har haft så mycket för oss och att nu när det är lugnt kryper det lite i en. Tycket om att ha saker att görsa, roliga saker :-D


Igår kväll ringde min kära vän Lauris som är på Bornholm (heter det i Danmark va?!) Kändes såå kul att prata med henne, skit längesen vi sågs. Men hoppas att det blir snart!


Idag måste vi handla, har typ bara 3 blöjor kvar till skrik Maja. F*n som hon skrek i går kväll, tillslut tog vi in vagnen och la henne. Tror att det är hennes mage så nu får hon Semper magdroppar igen.


Emilie: Har ni beställt köket nu?? Hoppas att det snabbt blir färdigt för det låter gott :-D

Ovido - Quiz & Flashcards