Idus

Alla inlägg den 19 augusti 2008

Av Ida - 19 augusti 2008 16:42

Wictor verkar vara så gott som frisk, gnällig men det beror nog mest på att han inte ätit ngt direkt. men vi tvingar nte honom man vet ju hur man själv är när man varit magdålig.


Idag har jag bokat hotell i Norrköping då vi ska upp i oktober. Kollade priser igår men bokade inte som tur väl var för idag med coop reklmaen var dert erbjudande på hotell. Kollade hemsidan och det fanns ett hotell i norrköping. Så det blev 1500 billigare nu :-D

Ska boka tåget med för det blit mycket billigare att åka tåg upp än att köra vilket jag först inte trodde.


I morgon ska jag och Peter på en hemlig träff :-D Ni får reda på vad efter helgen :-D


Liz: Bra att jag blir bjuden om det blir klädparty ;-)

Frida: Vad snabbt ni är hemma :-D Kul med en gosse!


Nu kommer min gosse och vill sitta hos mig!


Av Ida - 19 augusti 2008 10:41

Wictor kräktes ett par ggr till igår, även lös i magen och sen feber. Inatt har han varit oroilig och vi 3 var han varm och fick alvedon. Idag verkar han lite piggare så här långt förutom att han är jätte mammig!. Nu ska vi bara få i han massa dricka.

Idag ska vi ta det lugnt och mysa framför TV hela dagen om jag får som jag vill :-D Tror Wictor behöver det med och små mumsa lite helatiden.

Peters mamma ville komma hit idag men vi tycker det är bättre en annan dag.

Liz: drömde om dig i natt :-D Jag kom hem till dig på klädparty och ditt kök (som ni höll på att renovera var i bruna färger, allt till och med kyl och frys. drömde säkert om det bara för du berätta att ni höll på att renovera ert kök :-D


Igår spelade jag in serien singelmammaor som startade på 1:an, tittade på den nu på morgonen. Jag älskar såna serier! synd bara att den varar 30 minuter (fast det var ju utan reklam avbrott i allafall)

Ovido - Quiz & Flashcards