Idus

Alla inlägg den 22 maj 2008

Av Ida - 22 maj 2008 18:07

Maja hade gått upp 235 g denna veckan. Men ska ge ersättnig på kvällen som ett tillägg till ammningen. För BVC susanne trodde som jag att det var att hon inte blev mätt utan behöver en liten extra slurk.

Och precis som jag trodde så kryper ju bebisar ihop när de har ont i magen, Maja sträcker på sig och är arg!

Så jag hoppas att det ska hjälpa med ersättning!

Vill ju så gärna amma. BVC susanne sa även att jag ska ta det lugnt och försöak vila. Men det är ju inte jag, jag mår bäst av att ha lite att göra. Sätter jag mig har jag svårt att resa mig igen. :-D


Ingalill: Kul att du läser min blogg! Du ska veta att jag saknar dig och Agneta massor. Har inte hittat glädjen i jobeet sen jag slutade på regnbågen. Ibland undrar jg till och med om jag jobbar med rätt jobb.....

Hoppas att allt är bra med dig!


Frida: Jag tycker inte skillanden på 1 och 2 barn är jätte stor, fast jag var ju inställd på att det skulle vara skit jobbigt. Så för mig är det bara positivt!

Det kan ju ha med att göra att jag mådde så dåligt  under grav. och att jag njuter nu över att jag mår så bra!


Emilie: Har inte hunnit hälsa på med mamma och Emma denna veckan. Nästa vecka kanske?? Annars kanske jag kommer själv :-D

Av Ida - 22 maj 2008 08:45

Vilken kväll vi hade i går alltså!

Wictor vägrar sova, skriker tills han inte får luft.

Maja skriker oxå som en galning men vet inte varför. Har trott att det är magont men hon drar inte i hop sig som bebisar brukar göra när de har ont utan hon sträcker på sig.

Hon vill äta men blir arg och släpper bröstet.

Mina bröst känns helt utpumpade på kvällen.

Ska väga i dag så vi får se, men jag har faktiskt god lust att köpa ersättning och ge på kvällen för att kolla om det är så att hon inte får tillräckligt på kvällen.

Hon äter ju så ofta att det inte hinner fyllas på tillräckligt.

Vad tror ni?????

Min mamma ska följa med mig till BVC, känns lite jobbigt att behöva ha koll på Wictor samtidigt som man ska väga, mäta och prata. Tur att jag har min mamma!

Ovido - Quiz & Flashcards