Idus

Alla inlägg den 20 maj 2008

Av Ida - 20 maj 2008 15:51

Andra dagen själv med barnenoch jag ska inte säga mycket än egentligen men så här långt tycker jag faktiskt att det går lättare med 2 barn än med bara 1.

Visst jag är trött när Peter kommer hem och tycker att han kan hjälpa till och låta mig pusta ut lite. Men det är inte så självklart för han. Han är underbar min Peter men ibland blir jag galen på honom!

Är inte behov av egentid men lite space ibland, när de infallen kommer hotar jag med att jag ska gå i väg och bara vara själv till helgen. Något jag sen aldrig skulle kunna göra! :-D


Wictor vaknade 7  i morse, då gav jag Maja mat och sen hoppades jag på att även Wictor skulle vilja somna om men icke. Satte på TV sen och jag låg kvar ända till 9 sen...dålig mamma :-(

Vi gick och la oss och jag tror att vi somnade vid halv elva - elva. Sen åt Maja vid 4, 6 och 7. Så jag ska inte klaga på det.


Efter vi ätit frukost i morse så klädde jag på barnen och gick runt Mörrum, gick inom kyrkogården till morfar  och konsum. Handlade dricka och kex sen gick vi inom mina föräldrar.

Sen gick vi hem och i brevlådan hemma låg ett paket till Wictor från kusinerna i Malmö. Det innehöll en bok till mig och Peter,T-shirt till lilleman och ett gosdjur till Maja, TACK!! SÅ kul med överaskningar!


Ringde och tackade medans jag lagade mat. Sen har Wictor lekt, Peter kommit hem och allt rullar på :-D


Inatt kommer Emma och sover här, Johan ska iväg och hon vågar inte sova själv i huset. Så glada är vi för det!

Ovido - Quiz & Flashcards