Idus

Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Ida - 30 augusti 2010 19:25

Nu ligger vi nerbäddade och tittar på mamma mu och kråkan. Bra film det där och även wictors första bio film.Idag blev vi bjudna på god mat hos mamma och pappa. Potatis,fläsk och löksås. Min mamma kan laga mat hon!!!Jag var inom affären innan jag hämtade barnen. Behövde Alvedon och dricka, lite godare får inte i mig något annars. Sen glass, det fikade vi på efter maten.I morgon är barnen lediga. Wictor ska på 4 års kontroll och maja tandläkaren. Proppa mig med Alvedon så ska det nog gå. Höll nämligen på att säcka i hop efter bara handlingen idag :(det blir inga bilder nu här på bloggen på några dagar. Peter hat datorn med sig så jag bloggar från iPhone.

Av Ida - 30 augusti 2010 10:58

Ligger i sängen med frukt och cvitamin. Tittar på film. Hoppas att jag ska kunna somna lite och samla kraft för kvällen med mina fina älsklings barn!! Mamma är snäll och gör mat till oss trots att hon också är förkyld och sjuk. Ska försöka vila bort min värk och feber nu....

Av Ida - 30 augusti 2010 07:22

Nu har Peter åkt... Är det då man kallas gräsänka?! Vill inte jag kallas. Jag ser mig som tillfällig singel ;-) hahaha!Kommer att sakna min älskling men vi får nog det bra, barnen och jag!Jag är sjuk och ska vara hemma idag. Snorig, febrig och hes! :( buhu!!

Ovido - Quiz & Flashcards