Idus

Alla inlägg den 29 augusti 2010

Av Ida - 29 augusti 2010 18:35

Ja med det i kroppen känns det som om man ska överleva i allafall.

Måste meddela extra dagmamman om att barnen inte behöver komma 7 i morgon om jag ska vara hemma och kurera mig... Tror att kl 9 får duga och sen att jag hämtar efter mellanmålet. Lite kortare dag och jag kan få lite vila.

Vilan lär behövas då min fina Peter håller på att packa nu inför sina jobbdagar i Mönsterås. Men det ska vi nog klara barnen och jag. Annars finns det ju mutor ;-)


Lite bilder


Finaste barnen <3

 


sjörövar lek på morgonen

  

Av Ida - 29 augusti 2010 17:35

Febern... Känner mig så ynklig och framförallt trött på att inte få känna mig frisk :(Kan inte vara hemma i morgon egentligen men kan inte jobba med feber, endel klara sånt men inte jag tyvärr.

Av Ida - 29 augusti 2010 11:50

Fan blev så yr så hela rummet snurrade till och jag fick hålla i mig i närmsta sak nu igen... :( blir ju så rädd fast att det bara håller i sig i nån sekund. Efteråt är man osäker på om det hände eller inte. Detta måste ge med sig snart!!! Det knäcker mig snart på riktigt. Tur att röntgen är nu i veckan!Kan ju vara så att yrslen blivit vätes pga förkylningen/virus som läkaren sa sist. För jag blir fan aldrig riktigt frisk känns det som!!Gnäll gnäll gnäll!!!!!Min kompis Lina och hennes fina barn har varit nere från Skövde i helgen. Tyvärr har deras besök här nere varit fullbokat, så är det ju i bland. Men vi fick etg litet besök nu innan de körde. Lina kom med en stor kasse med kläder till Maja som hennes flicka haft innan. Jätte fina kläder och Maja blev så glad :)

Av Ida - 29 augusti 2010 07:26

I natt har har min förkylning brutit ut rejält det vill jag lova.Innan jag började jobba igen efter semestern sa Peter " 2 veckor sen blir du sjuk." han hade rätt....:(wictor är jätte förkyld han med! Kan hoppas att min yrsel denna helg har varit värre pga av förkylningen som jag haft i kroppen.Festen i får var riktigt lyckad. De som höll i festn fick ett spel av oss. Sanning och konsekvens. Det spelade vi allihopa nästan hela kvällen. Jätte kul!!!

Ovido - Quiz & Flashcards