Idus

Alla inlägg under oktober 2008

Av Ida - 7 oktober 2008 12:21

Idag är Wictor äntligen feber fri!!!! Skönt!


Mamma har varit här och passat honom medans jag och Maja varit på föräldrargruppen. Idag har en barnpsykolog där. En seg sådan....Vi skulle komma med frågor men hur lätt är det. Kändes som vi tällde massa och gjorde vi inte det var det alldeles tyst. Jobbigt med såna människor!


Idag ska jag fortsätta rensa ut och förhoppningsvis få i ordning i storarummet, hade varit skönt att åka i från och komma hem till en städat hus.


I EM ska jag med Lauris på bytaredagen i k-hamn...

Av Ida - 6 oktober 2008 16:10

Wictor är fortfarande sjuk. Han har i och för sig bara feber men den är hög. Har han alvedon i kroppen är han jätte pigg men när den gårur blir han lite slö.

Vi har legat på soffan och kollat Pippi Långstrump hela dagen. Då är lilleman nöjd :-D

Maja är fortfarande rätt gnällig, hon har sovit en hel del idag.


Nu sitter de nere med pappi och äter clementin, man hör när loppan inte får det tillräckligt snabbt :-D


I morgon är det bytaredagen , skönt att komma iväg lite då :-D Och träffa Lauris!!!

Av Ida - 5 oktober 2008 18:50

Lilleman är fortfarande fjukis! När han har alvedon i kroppen är det fart på honom men annars ligger han ihopkurad i soffan. Maja har skrikit heladagen för att sen soman och sen vakan och skrika igen :-( Tänder hoppas vi kommer utav allt detta!

Hoppas verkligen han blir frisk snart för på torsdag åker jag och Peter till Norrköping. Ska upp där och titta på Måns Möller, Björn Gustavsson, Zoran och någon till. Peter fick det i 30 årspresent av mig. VI ska åka tåg upp och bo på hotell i 2 nätter.

Kändes jätte bra när jag bokade. men nu känns de sådär. Känns att lämna bort barnen 2 nätter och sen vara så långt borta.

Vet att mina föräldrar och syskon kommer göra ett super jobb och att jag och Peter behöver egentid och framförallt sovtid :-D


Wictor lämnade vi för första gångn över natten när han var 5 månader(var på fest i simrishamn). Maja är nu 5 månader men har redan sovit hos mina föräldrar 2 ggr. Men då har vi varit i närheten och kunnat hämta hem direkt om det skulle vara ngt. Nu är vi lite längre ifrån........

Man är ju i lite större behov av egentid när man har 2 barn känner jag. Inte ofta man bara slappnar av och är. Fast mitt liv med mina barn vill jag inte byta bort mot ngt. Har "snälla" barn (alla barn är snälla) som är lätta att ta med och är vana vid att "flänga" :-D

Maja somnar numera vid 19.30 om kvällarna och Wictor strax därefter om man har tur..



Loppan har blivit så duktig på att sitta sitter bra med lite lite stöd av min hand i bland. Vågar inte lämna henne än men snart så :-D

Hon säger även "baba"  massor :-D Vet att hon inte säger det medvetet men det värmer i pappas hjärta ändå :-D

Wictor sa nämligen "mama" före "baba" :-D


Av Ida - 4 oktober 2008 23:39

Vi har haft en super mysig kväll jag och min älskade :-D

Ätit wok, dumle kladdkaka och gottis. Wictor vaknade dock med 39,5 graders feber så det blev att ge alvedon och försöka få i honom dricka.


Annars i dag har vi tagit det lugnt, gick till folkets park där barnens farmor stod på loppis. Min mamma var med så vi gick hem till henne och fikade sen.

Därefter begav vi oss hem för att köra in till stan och handla blöjor och ersättning. Körde även inom Elinore och Johan för att lämna kameran Elinore glömde här förra helgen. Blev en fika där med. (jag drack dock bara vatten)


Imorgon, snart idag :-D ska vi ta det lugnt röja ut lite till. Så vi kan få in de nygamla möblerna som vi fått av min farmor. Kommer bli fint. Iveckan får jag även paket från Ellos med grejer som kommer göra det ännu finare. (förhoppningsvis.)


Nu ska vi sooooooova!!

Av Ida - 4 oktober 2008 09:12

Blir ingen "ympa" idag. Wictor har fått ferber nu. Maja är frisk så det är ju alltid ngt...

Fast Maja har varit som vanligt när hon hade feber så det har inte varit massa gnäll....hoppas att Wictor inte blir gnällig!! Tror att detta har varit i kroppen ett tag för han har varit extremt tjabbig och lätt för att gråta.


Igår hämtade jag hem min kära mobiltelefon!!! Fick träffa söta Anna en snabbis med och få recept på den goda kladdkakan med dumle i. Den ska vi testa idag :-D Blir ev någon kanelbulle oxå :-D



Ska lämna lite tvätt till mamma idag, vår tvätt maskin har pajjat :-( Hoppas verkligen att den går att laga och det billigt!!!!!

Av Ida - 3 oktober 2008 08:23

Här är jag :-D

Festen i lördags tog knäcken på mig...Kankse inte riktigt så men nästan. har varit såååååå trött sen dess och en del ångest har trängt sig på men jag vet varför. Har varit mycket de sista helgerna. Ja veckorna med för den delen. Har planerat för både bröllopet och festen.


Festen blev super lyckad och det var ju kul. Jag var dock i stortsätt nykter. VId 22 var nästan alla rätt runda under fötterna så jag bestämde mig för att inte dricka mer (hade druckit 1 1/2 glas vin). Var ju endel att fixa med om man säger så. Fast jag hade skit kul utan alkohol :-D


VI kom i säng vid 04 och kl 13 vaknade vi av att mamma o pappa kom med barnen :-D Resten av dagen tog vi det jätte lugnt!


Veckan som gått har varit gannska lugn det var öppna förskolan i måndags,besök hos Anna i K-Stad i tisdag. Massor av god mat hos Anna! Glömde även min mobil där. Åhhhh längtar efter att få hämta hem den i dag :-D Känner sig så lustig utan den. Onsdag var vi hos mina föräldrar en sväng och gick även rätt mycket den dagen.

Igår var jag och Wictor på öppna förskolan, sen hämta Peter oss där och vi åkte vi till mina föräldrar där  Maja var så länge. Hon har feber den lilla Loppan. Är pigg  så det kankse är tänder på G.

Sen åkte vi till Hällevik till min farmor som sålt stugan (som hon bott i). Medans den tömdes gick jag, Maja , Wicctor , Emma och hunden Anton en runda vid stranvallen och havet, Skönt med den friska havsluften!

Det kommer nog farmor saknar när hon sitter i lägenheten i stan sen.

Min Farmor är förövrigt en riktig krutkärring. Tränar på gym flera dagar i veckan, dansar ett par ggr i veckan och är ute och går varje dag. Hon är 81 år :-D


Idag ska vi mysa, hämta hem miin mobil. Ikväll ska vi äta gott..längesen vi mös så riktigt....inte sen Maja kom faktiskt!!



Ovido - Quiz & Flashcards