Idus

Alla inlägg under oktober 2008

Av Ida - 15 oktober 2008 13:18

Här kommer bilder jag fått från Lauris på barnen :-D

Tack Lauris min vän!

Av Ida - 14 oktober 2008 20:04

Tack för alla kommentarer!!!!!!!

Det värmer verkligen!


Lauris, vet att du finns där för mig!


Varit hos mamma och pappa. Mamma och jag gick till min syster Emma. Pratade massor på dit vägen och det var så skönt att få ut det.

Känner mig lite bättre.


Kom även på att jag ska ha min mens nu idagarna med så det kan ju kanske förvärra det lite *hoppas på att det boeror på det*

Mitt illamående har kommit tillbaks på morgonen. Förknippar ju det med grav. Men det hoppas ju vi ju VERKLIGEN INTE PÅ!!

Kanske är dumt sagt med tanke på de som kämpar för att bli med barn. Men jag hade inte ens funderat på att behålla det, finns inte i min värld.

Men som sagt är INTE gravid. Så detta nu inte sprids på fel sätt :-D

Av Ida - 14 oktober 2008 08:11

Nu har jag ringt bup igen, mår inte bra...................

hoppas at det vänder snart!

Av Ida - 12 oktober 2008 22:30

Söndag och ännu en vecka är snart slut! Peter skulle jobbat EM veckan som kommer men de har några som kommer på besök för att kolla att de uppfyller de krav de ska uppfylla. Så Peter ska jobba FM. Glad är jag för det :-D


Idag har vi möblerat om, bara småplock kvar. Allt tar längre tid änn var det gjorde innan man fick barn. Men tillslut blir det som man vill :-D


Veckan som kommer ska vi göra endel. Mån: Öppna förskolan Tis: Inget än så länge Ons: Maja och Jag har rytmik Tors: Öppna förskolan (peter ledig) Fredag:Karaoke med Lauris m. familj (peter ledig)

Av Ida - 11 oktober 2008 10:13

Idag kl 15.35 går tåget hem till våra barn, längtar!!!

Är hemma i Mörrum 19.21

Först ska vi hinna med er runda till på stan :-D


På hotellet vi bor på bor även Anders Berglund. När vi kom ner i lobbyn igår så stod han där och jag tänkte: Oj där är ju en hemifrån som jag känner igen. Tur att jag inte hälsade, för i nästa sekund insåg jag ju vilken det var, hahaha!


Igår åt vi pizza på hotellet, vi orkade nte gå ut och äta, utan köpte vin på systemet och hämtade hem pizza. Mysigt!!! Gick även till filmpalatset för att köpa popcorn :-D Gott med Bio popcorn!


Ska göra vid mig nu för om 1,5 timme måste vi checka ut!!

Av Ida - 10 oktober 2008 08:34

Nu har vi varit och ätit lite frukost, gott var det med hotellfrukost och allt vad det innebär.

Natten har varit sådär, ett jäkla liv utanför, en torsdag kväll!!!!!???

Föreställningen (eller vad man nu kan kalla det ) igår var super kul!!!! Peter bad min sluta skratta med en sån där blick ni vet. Frågade sen varför han gjort så. Han svarade: Alla tittade ju på dig. Måns Möller och Özz var sååååå roliga. Björn Gustavsson och Soran var sådär.

Efter vi kollat på dem köpte vi hem Thai mat och åt på rummet. Hotellet ligger mitt i stan vilket verkligen känns bra då vi åkt tåg upp.

Idag ska vi göra stan, äta ute och köpa gottis för att sen kolla Idol.

Gotte affärer har de skit många, undrar om det finns någon godisfabrik i närheten. För så här många godis afäärer har jag nog aldrig sett!


Saknar mina barn sååååå mycket!


Sofie: Sex- have done that 1 ;-)

Av Ida - 9 oktober 2008 08:23

Fan vad roligt hahaha! Undrar hur många som upptäckt mitt roliga stavfel mer än du Ellinor :-D

Tänker inte ändra det  utan hoppas att det bjuder till lite skratt :-D  Så går det när man snabbt ska lägga in ett blogginlägg, hahaha!

 Det var ju naturligtvis KRÄFTRÖRA vi åt :-D


Nu ska vi packa och packa..sen bär det av! Ska bli sååååååå skönt att få sova!!

Av Ida - 8 oktober 2008 18:58

Hatar att ha det så stökit som vi har det nu.

Idag åkte bokhyllan ut. Så det är massor som ska rensas och plockas in. Sen ska vi rensat en skänk med överskåp som ska målas svart. Kan nog bli ok sen.


Nu håller jag på att göra mat, sent jag vet :-( Blir bakadpotatis med kräktröra och sallad, mums.

Sen ska vi opacka våra saker vi ska ha med oss när vi åker till Norrköping i morgon. Jag var nere med barnens kläder och vagnen hos mamma och pappa inna idag.


Idag har vi även varit på lekplatsen med min kusin och hennes döttrar. Skönt att vara ute i det fina vädret. Pratade massa skit och fikade.


På bytardagen igår hittade jag lite. Fanns inte så mycket tyvärr :-(

Ovido - Quiz & Flashcards