Idus

Alla inlägg under juli 2011

Av Ida - 9 juli 2011 11:57

Lite bilder

  Midsommar fina älsklingar!

  En midsommar dans ;-)

   <3

   Wictor <3

      Minigolf!

Av Ida - 9 juli 2011 11:49

After work i går blev jätte kul!

Många av de kollegor som var med begav sig hem vid typ 21 tiden. Bara jag och J var kvar. Vi bille inte riktigt att kvällen skulle sluta då.

i gick till Harrys som var typ dött och sen till fridolfs där vi tog lite dricka. Men det var inget liv i Karlshamn. Det beror säkert på killebom festivalen. Peter som var hos en kompis i stan (barnen var oxå med där). Smsade att det fanns en vinare på kylning där och det nappade vi på.

Vi begav oss dit och där satt vi och pratade till 01.30 Då var jag trött så vi åkte hem :-)

Lyckad kväll!


Idag ska Peter göra killebom och jag får myskväll med barnen, bättre än killebom känns det som idag!!



Ritch ratch kille bom bom bom, kille bom bom bom, kille bom bom bom

Av Ida - 8 juli 2011 08:15

Visst ska man ha en sån här!?!?!





















www.ziperall.se


Barnen ska ha en varsin sån här

Jump in - 80% Bomull,20% PolyesterJump in - 100% Bomull

www.lindex.se




Av Ida - 8 juli 2011 07:53

I lördags styrde vi kosan mot Öland. Så klart till mamma och pappa.

Dem tyckte synd om oss och tyckte vi skulle lämn barnen där i några dagar. VI nappade på erbjudandet efter några helvetesdagar med barnen hemma.

I ullared fick Wictor öroninflammation. I och med att han har rör inopererat vr han tvungen att ta medicin för detta. Det är en jätte stor infektionsrisk.

Peter som var hos doktorn med honom förkladde att det är jätte svårt att ge Wictor medicin han kräks upp det om det smakar minsta lilla.

Därför blev det kåvepennin tabletter.

DÖMT att misslyckas med vi hde grymma bråk här hemma på kvällarna. Man är ju så rädd att det ska bli en infektion, kan han mista hörseln? osv.

Såklart jobbar Peter eftermiddag mitt i allt detta också.


Peter fick göra ett nytt besök hos läkaren och fick ny medicin. Denna fick vi i honom eter att vi blandat den med oboy...

Den nya medicinen var det många biverkningar med som ordinationen var tvungen att följas precis. Det var läskigt.


När mammas och pappas erbjudande kom var vi tvugna att ta det för att hämt kraft. Då var det sagt att vi skulle hämta dem på måndagen...det ändrade de sen till onsdag. Då var vi i stället sjuka av längtan ;-)


Det gjorde oss gott att vara i från varandra. Jag och Peter passade på att luncha på rökeriet, fika hos en kompis, titta på filmer och mysa. Vi sov till och med middag en dag :-)

Barnen fick leka och bada och slapp tidiga mornar hos dagmamman. Winn, winn!

Av Ida - 8 juli 2011 07:39

Första semester dagen idag...vad gör man på den?

Jo det är klart att man ska besök sitt jobb med sina barn! ;-)

Wictor framförallt har frågat efter att få följa med till mitt jobb men tillfälle har inte funnits då man jobbar.Så idag får det bli.


Fick ställa klockan idag för jobbargubbarna kommer hit för att fortsätta med badrummet. Efter en hel månads tystnad från dem kom de hit i onsdags för att fortsätta sitt arbete. Vi hoppas att det blir fart på dem nu. För vi är trötta på att ha toalettstolar,handfat och bubbelbadkar i storarummet... :S

När badrummen är klara har vi fler funderingar på vad vi ska göra här hemma. Vi byter nog sovrum IGEN.Har kommit på att det är väldigt onödigt att ha ett storarum som man aldrig är i. Det hade blivit ett stort rymligt somrum för oss. Wictor hade fått ett större rum i vårt sovrum.

Jo så blir det nog. Men innan dess behövs det köpas ny säng och tapetseras. :-)

Superior Lyx


Ovido - Quiz & Flashcards